Ny bil... og MacBook Pro.. Kjøpedilla?

Det blir en stund mellom hver gang jeg er inne her gitt... Nå er det jo så fint vær og masse å finne på, så da sitter man jo ikke inne foran pc'n.. 

Dagene går med til soling, strand, Buffy bader i Mjøsa (for kaldt for meg), gatebil, audi/vw treff og div is-spising:p Jeg har kjøpt meg ny bil til å kjøre avisa med, en Polo.. Ellers har jeg nok hatt litt handledilla i det siste, for i tillegg til ny bil har jeg også kjøpt meg MacBook Pro.. Så kjøper ikke akkurat billig-greier heller! 

 


 

Denne uka har jeg vært en tur nedenfor Drammen for sjefen til samboeren, og i dag var jeg med Mørtel til Elverum for å være moralsk støtte under hennes eksamen. Selvfølgelig bestod hun med glans, fikk karakter 5 og er nå nyutdannet helsesekretær;D Gratulerer! Vi feiret med mat på Subway.

Ellers i dag har jeg (endelig) kjøpt blomster til å ha litt rundtomkring utpå her, ble skikkelig koselig :)

Samboeren er i militæret denne uka og kommer ikke hjem før søndag, så jeg og hundene har hele huset for oss selv.. Litt kjedelig til tider, men uka har gått utrolig fort! I morgen er det jo fredag allerede!

God helg til alle :)

Ingen kommentarer

lilleba

22.06.2014 kl.12:59

Det hender jeg er innom bloggen min med litt nytt, og da sjekker jeg på bloggrollen om det er noe nytt og spennende å se på. Du har riktig fått deg Postmann Pat bil ;) Tenk at blomster kan skape så mye trivsel ! Ha en flott St. Hans !

Klem ;)

Skriv en ny kommentar

hits